onsdag 15 juni 2011

Födelsedag!

Haft en bra födelsedag :D

Vaknade tidigt och åkte ut till stallet och släppte ut hästarna. Tog hand om stackars Dante som fortfarande är helt svullet på benet. Spolar honom med kallt vatten så många gånger vi hinner om dagen nu. Vet har rekommenderat 10 ggr om dagen så jag och Eva turas om. Svullnaden har iaf gått ner bra mycket så hoppas att det blir bra!

Anna kommer ut på sön och fixar hans tänder och kollar benet då också och ultraljud om svullnaden gått ner. På tis kommer strömsholms veterinärena och kollar igenom honom också.

Myste också med Sharon ute i hagen, hon var jättegosig och det var omöjligt att försöka få ett bra kort på damen för hon ville mest vara i knät. Sötisen!


Sedan åkte jag upp till Glams och tog en långpromenad i skogen och planerade inför framtiden. Tycker det är lite konstigt och gå i skogen nu för de har ju avverkat så man känner ju inte igen sig alls!

Sedan blev det ett 7 timmars pass på jobbet innan vi åkte till Glams igen där mamma, Sara och Jörgen hade gjort smörgåstårta till mig! Lite vin på det och jordgubbstårta så var dagen gjord! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar