onsdag 27 april 2011

Full fart

Idag har varit en riktigt avslappnad och mysig dag!

Började med en liten sovmorgon och sen hade vi frukost tillsammans för första gången, jag, Adrian och Martin :D

Efter det tog jag och Adrian en långpromenad upp på berget till vattentornet och runt lite i skogen bakom där. Riktigt mysigt och bara gå och prata i 1-1½ timme :)

Massor med vitsippor och såg årets första fågelungar! Måste varit Kungsfåglar, de var så söta! Hade ett bo och gömde sig i ett hål i ett träd med mamman. Pappan satt i trädkronan och skrek för glatta livet och tyckte vi kunde gott vara någon annan stans :)


Vid lunch kom Fanny och vi nätshoppade alldeles lagom mycket hästsaker :P Hoppas de levererar snabbt! Sen åkte vi och premiär-åt på Max i Falun. Provade de nya självbeställningsskärmarna, funkade mycket bra! Deras nya Lyx-milkshakes var också helt gudomligt goda! Speciellt då jag är en sucker för banana-split!
Sen åkte vi ut och red i solen! Skrittade ut en vända i skogen på Vissla och Amy. Vissla var på hugget så vi körde powerskritt ;)

Så blev det att åka till stallet och ta in hästarna. Sharon fick vila idag och bara njuta av att bli borstad i boxen och äta samtidigt! Dessutom hade hon både Mirado och Dante utanför på gången som hon stog och flörtade lite med. Blev ändå mer än två timmar i stallet, tiden går så fort!

Sen hurtade jag iväg och åkte och hälsade på Gemma i Vika och gick powerwalk i nästan en timme och diskuterade hur vi ska komma i form med våra skador. Nu har vi gjort en PLAN! Gick igenom hennes prylar också så köpte vitlök, betfor, lite paddar och skydd och ett 3 delat bett till sharon, får se vad hon tycker om det. Hoppas det passar så hon blir nöjd i munnen :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar