tisdag 9 augusti 2011

Orolig!

Följer utveckligen noga i london.. helt ofattbart.
Tycker det är oerhört läskigt att upploppen sprider sig. Satt uppe hela natten och pratade med Adrian som är där, lyckligtvis har hans föräldrar hus lite ifrån mainstreet så de såg inte av så mycket där, men hörde och luften var fylld med brandrök. De var i Croydon när det hela tog fart där men hann precis hem innan de började loota och råna bilar. Pratade också med flera kompisar som satt rädda i sina lägenheter som hade arga 'ungar' utanför som plundrade och sätte eld på vad det kunde få tag i. Att det sker i hela london gör ju inte saken bättre, läskigt att sitta och se på nyheterna alla ställen man varit som står i lågor..

Idag fick jag inte tag i Adrian på morgonen så var sjukt orolig. Åkte hem från jobet för jag orkade inte med, plus att det blev kanske 3 timmar sömn. Fick tag på honom tillslut och allt var bra, men pga förstörelse fungerar inte internet och telefoner riktigt som de ska.

Är så arg på alla dessa ungdomar som tar tillfället i akt och bara råna och förstöra, de har inget som helst att göra med dödsskjutningen i torsdags.. Skärp er för fan!

Adrian kom hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar