måndag 23 juli 2012

Rasmus

Började dagen med att äta frukost i stora huset med familjen och björn, sedan bar det iväg till djursjukhuset med lilla Rasmus. Han har varit irriterad i nästan, nyst jättemycket och kliat sig i flera dagar nu så tyckte det var bäst att låta de titta på honom.
Han var verkligen superduktig! Gick in i transportburen utan problem och var lugn i bilen dit, jag hade honom i knät och vi tittade på allting spännande utanför. Väl där spelade han världsvan och låg som en kung i buren och tittade ner på alla då jag hade buren i knät. hehe.
Efter ett tag fick vi komma in i undersäkningsrummet och vi tog ur honom och han fick vara på bordet ett tag. haha han ser sig omkring och sedan lägger han sig ner på rygg och sträcker ut sig över hela bordet och tyckte att dethär var väl inget, klia mig nu! ;)

Han vägdes ( 5.1 kg) och undersöktes men kunde inte hitta något. Så han fick vara kvar under dagen för undersökning och få sövande som han skulle kräkas av och förhoppningsvis få ut det naturligt.
Vi kom tillbaka sent på eftermiddagen och de har inte hittat något ovanligt och ingen infektion, så vi får vänta och se om det kommit ut ändå eller om det är kvar, isf blir det kanske operation.
Rasmus är iaf hur groggy som helst och var tapper i början och ville nte visa sig svag, men nu har han legat hela kvällen i soffan och är helt slut stackarn. Förhoppningsvis är han tillbaka till sitt vanliga själv imorgon igen, utan någonting i näsan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar