måndag 23 juli 2012

sadelkammare och date

Dagen har jag spenderatmed att fixa klart och sätta upp en skiva och hängare i sadelkammaren. Blir verkligen skitbra. Nu är alla tränshängare och sadelhängare uppe och allt är på sin plats, nu ska "bara" ytterväggen rätas upp och fönstren renoveras klart! ;) Inte de bästa bilderna men.. Man ser ju liten före och efter skillnad iaf :) Ska in en hylla och saker längst in men vi ska fixa klart fönstret först bara :)



Idag var Adrian lite sugen på och rida så vi skrittade ut en halvtimme upp på berget och tillbaka. Jättekul! Adrian gillade att Amy var så känslig, han har ju bara ridit tre andra hästar och de har alla varit ganska grova och osmidiga, hehe (Pliggen, Gulliver och Turner) Han ville lära sig att svänga utan att ta tygeltag då han sett mig göra det och tyckte det såg häftigt ut, så han fik träna på att svänga med vikten och det gick strålande! 
(  jäkla naturbegåvning!.. :P  )

Efter det bestämde vi oss att ha en date och åka någonstans vi inte varit förut, så vi åkte till Borlänge och åt på Dala Indiskt Kök. Var helt ok mat.  Vi har konstaterat att vi blivit bortskämda med fantastisk mat när vi bodde i London. Blir ju liksom svårt att konkurrera med det..,
Provade indisk nötglass till efterrätt och vart glatt överraskad. Jättegod! :)


Sen hade vi tänkt gå på bio, men var jättemycket folk av någon anledning så vi röstade ner det, så nu ska vi mysa här hemma ist och titta på film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar